Η Εταιρία

Ο Οίκος Δημοπρασιών ‘Kapopoulos Auction House Cyprus Ltd’ δημιουργήθηκε το 2008. Προέκυψε με την δυναμική συνεργασία του Έλληνα Δημοπράτη, Βαγγέλη Καπόπουλου, μαζί με τον Επιχειρηματία, Συλλέκτη και γιο του ζωγράφου Βίκτωρα Ιωαννίδη, Στέλιο. Η συνεργασία αυτή απογείωσε την αγορά της τέχνης στην Κύπρο.

Στόχος του Οίκου Δημοπρασιών ‘Kapopoulos auction house Cyprus Ltd’, είναι η διαμόρφωση και συνέχιση μιας υγιούς αγοράς τέχνης στην Κύπρο με τη διοργάνωση δημοπρασιών και εκθέσεων. Τον Όμιλο υποστηρίζουν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες, το φιλότεχνο κοινό και οι συλλέκτες, άλλα και διάφοροι επιχειρηματίες με δεδομένη την αγάπη στην Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Ο ‘Οίκος Δημοπρασιών Καπόπουλος’, με 20 χρόνια πείρα στην διοργάνωση δημοπρασιών στην Ελλάδα έχει θέσει την σφραγίδα του στον τομέα αυτό κατατάσσοντας τον σαν ένα εκ των μεγαλύτερων Οίκων Δημοπρασίας στην Ελλάδα. Πέρα από την εμπειρία του στις δημοπρασίες, ο Οίκος έχει δημιουργήσει κάτω από την ομπρέλα του και πολλές Γκαλερί σε διάφορα σημεία της Ελλάδος και τώρα και στην Κύπρο. Καλύπτει Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μύκονο, Πάτμο, Σπέτσες, Κρήτη και Λευκωσία, συμβάλλοντας έτσι στην δημιουργία αξιόλογων συλλογών καθώς και την παραπέρα διάδοση της Τέχνης στην Ελλάδα και Κύπρο.

Στις δημοπρασίες δημοπρατούνται έργα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, Ελλήνων, Κυπρίων και Ξένων καλλιτεχνών και αναδεικνύονται οι νέες τάσεις σε συνδυασμό με την αξιοπιστία και ασφάλεια που παρέχει η υπογραφή του Οίκου Δημοπρασιών ‘Kapopoulos Auction House Cyprus Ltd’.

Αυτό που ξεχωρίζει τον Οίκο μας από άλλους εδώ στην Κύπρο, είναι η μακροχρόνια εμπειρία στις δημοπρασίες, η αγάπη προς την Τέχνη και την ανάδειξη νέων ταλέντων άλλα και παλιών καλλιτεχνών, καθώς και η προσωπική επικοινωνία του Οίκου μας με τους καλλιτέχνες ακόμη και στο εξωτερικό, πράγμα το οποίο επιτρέπει την διακίνηση έργων και γνωστοποίηση τους στην χώρα μας.